Järelvaadatav: Klavanita mänginud Cagliari viigistas Verona Hellasega

Postimees Sport
Copy

Seria A kuuenda vooru raames läksid täna vastamisi Ragnar Klavani koduklubi Cagliari ja Verona Hellas. Sardiinia meeskond asus kohtumist küll juhtima, kuid pidi võidupunktid siiski mängu teises pooles loovutama. 

Cagliari kodustaadionil avas kohalike pealtvaatajate rõõmuks skoori 29. minutil argentiinlane Lucas Castro. Sellise seisu pealt mindi ka poolajapausile.

Teises vaatuses läks edasi avatud mäng, kus võimalusi jagus mõlemale poolele. Hellas Verona saavutas enda tahtmise 66. minutil, kui Davide Faraoni mängis üle vastaste väravavahi Robin Olseni, kes viibib Sardiinia tiimi juures laenulepingu alusel AS Romast.

1:1 viigiseisult andis peakohtunik ka lõpuvile ning mõlemad klubid kirjutasid Seria A tabelisse lisapunktid. Cagliari paikneb kümne silmaga pingerea seitsmendal positsioonil ja Verona kuue punktiga viis kohta madalamal.

Enne mängu:

Üllataval kombel pole enne kohtumist avaldatud koosseisudes aga Ragnar Klavanit, kes sel hooajal pidevalt algkoosseisus olnud on. Hetkel pole teada, kas eestlase puudumise põhjuseks on vigastus või mõni muu probleem.

Cagliari tuleb kohtumisele vastu suurepärase emotsiooniga, kuna alles kolmapäeval alistati suur ja võimas Napoli seisuga 1:0. Üks voor enne seda võeti kolm võidupunkti Genoa meeskonnalt. Hea hoog on kuue vooruga taganud Sardiinia klubile Itaalia kõrgliiga pingereas viienda positsiooni.

Paberi peal on Cagliari tänasest rivaalist oluliselt üle. Lisaks toetab Klavani tiimi asjaolu, et mäng peetakse kodusel Sardiinia Arenal, mis mahutab ühtekokku 16 233 pealtvaatajat.

Verona viigistas eelmises ringis 0:0 Udinesega. Senise aja jooksul on kogutud viis punkti, mis annab liigatabelis alles 16. koha. Ühe võidu ja kahe viigi kõrvalt on teenitud kaks kaotust.

Seria A liider on 18 punktiga Milano Inter, kes alistas eile Sampdoria ametivennad tulemusega 3:1. Neile järgneb 16 silmaga Torino Juventus ja 13 punktiga Atalanta.

Kogu mäng järelvaadatavana:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles