Jasikevičius Leedu koondise juhendamisest: ma olen riigi heaks juba niigi palju teinud

Postimees Sport
Copy
Šarunas Jasikevicius.
Šarunas Jasikevicius. Foto: Alexey Filippov / Sputnik/Scanpix

Leedu korvpalliliidu president Arvydas Sabonis soovis rahvuskoondise peatreeneri kohale meelitada Žalgirise praegust lootsi Šarūnas Jasikevičiust, kes praegusel hetkel pakkumisest loobus. 

Leedu koondis jäi äsja lõppenud MMil kaheksa parema seast välja ning koheselt loobus rahvuskoondise juhendamiset senine peatreener Dainius Adomaitis. Nüüd, kus Leedu asub heitlema Tokyo olümpiapileti eest, vajatakse hädasti head treenerit. 

Leedu korvpalliliidu president Sabonis nägi ühe kandidaadina praegust Žalgirise juhendajat Jasikevičiust, kes viimastel aastatel klubikorvpallis häid tulemusi näidanud. «Ma ei usu, et see vestlus midagi muudaks. Perekond on hetkel minu jaoks peamine ning olen veel noor inimene ja soovin elu nautida. Arvan, et olen riigi heaks juba niigi palju teinud,» rääkis Jasikevičius.

Veel rääkis Leedu meediale antud intervjuus Jasikevičius, et tal pole eesmärk jõuda NBA klubi peatreeneriks. «Kõige tähtsam on teha tööd koos tõeliste professionaalidega. Ma võin olla õnnelik nii NBAs, Žalgirises kui ka mujal Euroopas,» lisas leedulane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles