Kas vajame võrkpallimeeskonda autoriteeti või visionääri?

Andres Vaher
, reporter
Copy
Gheorghe Creţu (keskel) EMil koos Hollandi koondise itaallasest ametivenna Roberto Piazza (paremal) ja Montenegrot tüürinud bosnialase Veljko Bašiciga.
Gheorghe Creţu (keskel) EMil koos Hollandi koondise itaallasest ametivenna Roberto Piazza (paremal) ja Montenegrot tüürinud bosnialase Veljko Bašiciga. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Kui Eesti võrkpallijuht Hanno Pevkur nädala eest Gheorghe Creţut viie ja poole aasta pikkuse töö eest tänas, vaatas ta ajakirjanike palvel juba ka tulevikku.

«Kui soovime teha järgmist sammu, on meil tänasel päeval kindlasti vaja uut välistreenerit,» tutvustas ta selget tegevussuunda.

Pevkur lisas, et otsustada tuleb vaid, millise koolkonna juhendaja peaks meeste koondist tüürima asuma. Kas taas Itaalia või mõni värskem lähenemine? Kõike seda asutakse arutama järgmisel reedel juhatuse koosolekul.

Aga mida arvavad olukorrast kolme Eesti tippklubi kogenud treenerid? Kas pilgu piiri taha heitmine on ainuke võimalus?

Marssalikepikesed põues. Kas ja kellel?

Avo Keel, Pärnu VK peatreener, Creţu eelkäija Eesti koondise eesotsas: «Välistreener oleks mõistlik lahendus.»

Andrei Ojamets, Tartu Bigbanki meeskonna ja Eesti naiskonna peatreener: «Jah, fakt, et Eesti treenerite seas ei ole praegu sellist meest nagu Creţu. Aga kes ütleb, et

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles