WRC sarjas uue võimaluse saanud Paddon: ei jõua ära oodata, millal sõitma saan

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Hayden Paddon
Hayden Paddon Foto: Twitter/Hayden Paddon

Hayden Paddon on Walesi MM-rallil saamas uut võimalust autoralli MM-sarjas kaasa lüüa pärast seda, kui Soome MM-ralli eelsel testil M-Spordi Ford karmilt üle katuse keerati.

Paddoni esimene võimalus sel hooajal WRC sarjas sõita avanes juba Soome MM-rallil, kuid ralli eelsel testil keeras Paddon auto ülimalt karmilt üle katuse. Autot ralliks korda teha ei õnnestunud ja nii jäi Soome ralli Paddonil sõitmata.

Nüüd suutis endine Hyundai piloot tänu toetajate abile taas MM-sarja pääseda – esmalt tehakse M-Spordi meeskonnas kaasa Walesi rallil uue WRC2 klassi kuuluva Ford Fiesta R5 MKII'ga ja seejärel saadakse Austraalia MM-rallil startida ka WRC autoga.

«Ma ei jõua ära oodata, millal taas masina rooli saan. Ma olen alati Walesi rallit väga nautinud. See meenutab minu koduradasid Uus-Meremaal, loodame selle toel sel nädalavahetusel R5 autoga hea tulemuse teha,» lausus Paddon.

«Meie jaoks on tähtis näidata auto potentsiaali. Usun, et harjume uue masinaga küllaltki ruttu ära. Peame koguma kilomeetreid, oleme sel aastal liiga vähe sõita saanud. See on hea soojendus Austraalia MM-ralliks, mida saame sõita juba WRC autoga,» rääkis Paddon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles