ERRi reporter leidis otseülekande ajal mahti sotsiaalmeedias kriitika tõrjumiseks

Toimetas Andres Vaher
Copy
Juhan Kilumets
Juhan Kilumets Foto: Facebook / Juhan Kilumets

Eilne võistluspäev kergejõustiku MMil Dohas polnud veel lõppenud, kui ERRi reporter Juhan Kilumets juba sotsiaalmeedia avarustes endise kolleegi pahameelt tõrjus.

«Asshole! Samal ajal kui Taylor hüppab kolmikut 17.42 oma 3. katsel, seletab Helari seda, mis niigi pildilt näha. Rahvusvaheline telepilt on ka koleajastusega,» postitas endine ERRi sporditoimetuse töötaja Andrus Nilk eile õhtul kell 22.33 oma Facebooki ajajoonele.

Ehkki võistlusõhtu ja koos sellega meie rahvusringhäälingu otseülekanne alles käis, oli juba kell 22.54 – ehk 21 minutit pärast Nilgi teemaalgatust – sealsamas olemas Dohas kommentaatoripuldis istuva Juhan Kilumetsa vastus.

Ta kirjutas: «Kuulge, ma lihtsalt pean sekkuma! Andrus, sa ju ometi saad aru, et me lähtume kommenteerides telepildist!!! Kas see oleks parem variant, kui ütleksime tulemused hoopis muu pildi peale ära ja siis, kui hüpet näitab, nendiksime, et sellest me juba rääkisime? Me peame lähtuma sellest, mida pilt näitab. On see nii halb, kui televaataja saab selle info otse kätte veidi hiljem?? Vähemalt säilib põnevus. Need, kes jälgivad tulemusi mujalt, saavad need ju niigi kätte. Ja ei jää ka tavalistel vaatajatel midagi teada saamata. Diletantlik ja arusaamatu kommentaar. Eriti see "asshole'i" osa. Ja ta nimi on Helar. Mina olen küll väga pettunud. Muidugi on telepilt kehv ja režissöör teeb arusaamatuid otsuseid. Nõustun! Meie üritame halvast asjast maksimumi võtta, et televaataja jaoks säiliks põnevus.»

Jäägu juba iga lugeja-vaataja enda otsustada, kas a) meie reporterid peaks või ei peaks esialgu kaadri taha jäävate väljakualade tulemusi esimesel võimalusel eetrisse paiskama; b) reporteril peaks või ei peaks otsereportaaži ajal olema mahti sääraste pöördumiste üllitamiseks.

Foto: Kuvatõmmis
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles