Ragnar Klavani puudumise põhjus sai selgemaks (1)

Postimees Sport
Copy
Eesti kapten Ragnar Klavan koondise viimatises mängus Hollandiga.
Eesti kapten Ragnar Klavan koondise viimatises mängus Hollandiga. Foto: Mikhail Kireev / Sputnik

Cagliari meedia teatel vaevab Eesti parimat jalgpallurit Ragnar Klavanit vigastus, sestap on tema osalemine ka järgmises Itaalia liigamängus kahtluse all.

Teatavasti jäi Klavan läinud nädalavahetusel Cagliari 1:1 viigimängust Verona Hellasega ootamatult eemale. Nüüd selgitas portaal Cagliarinews24.com veidi selle tagamaid.

«Klavan harjutas teistest eraldi, põhjuseks ebamugavustunne lihastes, mida ta paar päeva tagasi tundma hakkas,» kirjutas veebileht eile.

Kolmes Verona mängule eelnenud kohtumises oli Klavan endale tagasi võidelnud koha Cagliari algrivistuses. Kas ta saab pühapäevases heitluses võõrsil AS Romaga kaasa teha, püsib seega lahtine.

Eile teatas Eesti koondise peatreener Karel Voolaid, et Klavan eelseisvates EM-valikmängudes Valgevene ja Saksamaaga meeskonda aidata ei saa. «Ragnar jääb eemale isiklikel põhjustel. Ta tunneb, et ei saa koondist täies jõus, tahtmises ja võimekuses aidata. Ta tahab keskenduda oma tegemistele, mis on seotud klubi ja perekonnaga,» vahendas Voolaid koondise kapteni otsust.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles