Klopp pelgab: Liverpooli võidakse karmilt karistada

Postimees Sport
Copy
Jürgen Klopp (vasakul) ja Pedro Chirivella pärast mängu MK Donsiga.
Jürgen Klopp (vasakul) ja Pedro Chirivella pärast mängu MK Donsiga. Foto: BEN STANSALL / AFP

Jalgpalli Meistrite liiga võitja FC Liverpooli peatreener Jürgen Klopp kardab, et tema meeskonda võib oodata karistus.

Sakslase hirmu on põhjustanud mänguloata Pedro Chirivella kasutamine Inglismaa liigakarika eelmise nädala kohtumises MK Donsi vastu. Sel nädalal koguneb vastav komisjon, et juhtumisse lõplik selgus tuua.

«Mul pole palju öelda. Sellega tegelevad teised inimesed. Kui see juhtus üksnes meie süül, peame saama karistatud. Kindlasti ei teinud me see tahtlikult,» selgitas Klopp. «Minu suurim mure puudutab tegelikult mängijat. Ta ei saanud Hispaanias pool aastat mängida. Kui ta ei saa nüüd ka siin, on hoopis see suurim probleem. Ma ei tea, kas me eksisime või mitte, aga mängija on süüst täiesti puhas ega tohi mingil moel kannatada.»

22-aastane hispaanlasest poolkaitsja Chirivella veetis eelmise hooaja laenul sünnimaa klubis Extremadura. Nüüd on ilmnenud, et Liverpool kasutas teda enne, kui oli saanud Hispaania alaliidult vastava loa.

Arvatakse, et tõenäoliselt määratakse Liverpooli rahatrahv, kuid The Guardian lisas: «Välistada ei saa ka Liverpooli kõnealusest sarjast eemaldamist või kolmanda ringi kohtumise kordamisele määramist.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles