Martin Himma rügab, õpib ja on ikka rõõmus

Margus Martin
, reporter
Copy
Uusi eesmärke seadva Tamsalust pärit noore murdmaasuusataja Martin Himma elu on mitmekesine ja põnev. Lisaks treeningutele ja õpingutele tuleb mõistust teritada reklaami alal, et häid toetajaid pildis hoida. Ka suusakeppide teravikud tuleb teravaks ihuda.
Uusi eesmärke seadva Tamsalust pärit noore murdmaasuusataja Martin Himma elu on mitmekesine ja põnev. Lisaks treeningutele ja õpingutele tuleb mõistust teritada reklaami alal, et häid toetajaid pildis hoida. Ka suusakeppide teravikud tuleb teravaks ihuda. Foto: Erakogu

Tõelise puhastustule läbinud Eesti murdmaasuusatamises on keerulised ajad. Pole Martin Himma süü, et mitme dopingupatuse koondislase paljastamise järel lahkus suusaliidu selja tagant mitu sponsorit. Nüüd tuleb igaühel olla ise mehe eest ja hakkama saada.

Positiivsusest pakatav Martin Himma lausus, et talvehooajaks põhja ladumine on kulgenud kenasti. “Augustini oli kõik väga hea. Septembris tulid kooliõpingud ja pärast seda on olnud veidi raskem trenne planeerida ning kõike ühitada. Pole kõige hullem, aga natuke kool ettevalmistust ikka mõjutab,” kõneles suusamees. “Olen saanud siiski kõik ära teha.”

Audentese spordikooli Otepää filiaali lõpetamise järel on tamsalulane siirdunud järgmisse koolipinki Valga kutseõppekeskuses, kus ta omandab logistikukutset. Õpingute jätkamise põhjusi oli noormehe sõnul mitu. Esiteks see, et ta ei jääks tulevikus sportlaskarjääri lõpetamise järel piltlikult öeldes lageda taeva alla, vaid omandaks eriala, mis annab tööd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles