Tippratsutajad kogunevad taas Saku suurhalli

Ville Arike
, reporter
Copy
Hanno Ellermann ja Freedom liikumas mulluses Tallinn International Horse Show’ põhisõidus teise koha poole.
Hanno Ellermann ja Freedom liikumas mulluses Tallinn International Horse Show’ põhisõidus teise koha poole. Foto: Mihkel Maripuu

Oktoobrikuu on käes ning juba 17. korda vallutavad Saku suurhalli üheks nädalavahetuseks hobused. Tallinn International Horse Show’l astub tänasest pühapäevani üles kogu Eesti paremik.

Võistluse tipphetkedeks on laupäeval peetav koolisõidu MK-etapi muusikaline vabakava ning pühapäeval toimuv Kesk-Euroopa liiga MK-etapp takistussõidus. Samuti leiab programmist esimest korda põnevust kruviva takistussõidu Masters-sõit, mis leiab aset laupäeva õhtul.

Takistussõidu MK-etapil saavutas mullu eestlastest parima tulemuse Hanno Ellermann, kes tuli lätlase Kristaps Neretnieksi järel teiseks. Kullo Kender ja Paul-Richard Argus lõpetasid aasta tagasi esikümne.

«Eelmisel aastal läks kõik hästi ja loodad ikka, et tänavu ei tule kehvem aasta,» lausus Ellermann muheldes. «Kodune võistlus tähendab kindlasti aasta üht tipphetke, kodupubliku ees püüad alati parimat tulemust. Milline on vorm, selgub aga alles võistluse käigus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles