Jasikevicius: Žalgiris teeb selja prügiseks nii mõnelgi Euroliiga tippmeeskonnal

Toimetas Indrek Raudkivi
Copy
Žalgirise peatreenr Šarunas Jasikevicius
Žalgirise peatreenr Šarunas Jasikevicius Foto: Alexey Filippov / Sputnik/Scanpix

Kaunase Žalgirise korvpallimeeskond alustab täna Euroliiga hooaega. Kaunases kohtutakse kl 20 algavas matšis Vitoria Baskoniaga. Kuna paljudele eestlastele pakub Leedu tippmeeskonna käekäik huvi, siis vahendame klubi peatreener Šarunas Jasikeviciuse eile õhtul antud intervjuud Leedu meediale.

Ka eelmisel hooaja avamatšis kohtus Žalgiris Baskoniaga, siis andsid hispaanlased Žalgirise korvile kolmese joone tagant täpset turmtuld ning leedulased alustasid hooaega kaotusega.

Baskonia möödunud hooaja avamatši kangelane Jayson Granger täna platsile ei tule, sest ravib Achilleuse kõõluse vigastust.

Jasikevicius ütles, et vahet pole, kas Granger on väljakul või mitte. «Nad mängivad nagu Baskonia alati mängib - kiirrünnakud ja kolmesed. Silma peab peal hoidma grusiin Tornike Šengelial ja Shvano Shieldsil. Usun, et täna on meil paremad šansid kui eelmisel korral, » rääkis strateegiameister Jasikevicius.

«Kuid loomulikult ei tohi me ära unustada ka ameeriklast Pierria Henryd, kes võib võtta palli ja mängu üksinda ära otsustada, tal on seljataga hea hooaeg Kaasanis,» lisas Žalgirise loots.

Viimased neli omavahelist mängu on lõppenud Leedu suurklubi kaotusega. Viimati võitis Žalgiris Baskoniat hooajal 2016-17 kodus 84:79.

«Oleks tore neid lõpuks võita,» sõnas Jasikevicius. Žalgirise vormi kohta arvas peatreener, et raske midagi kindlat öelda. «Esimeses Leedu meistrivõistluste mängus nägime me täitsa korralikud välja, kuid Euroliiga on hoopis teine tase, teistsugused situatsioonid. Eks mäng Baskonia vastu näitab, millises vormis oleme. Usun, et teeme sel hooajal selja prügiseks nii mõnelgi Euroliiga tippmeeskonnal,» rääkis Jasikevicius eile Leedu meediale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles