Teerajaja, kes loodab publikut veel veidi petta

Andres Vaher
, reporter
Copy
Ühelgi teisel Eesti klubil pole ligilähedaseltki sellist kogemustepagasit nagu Tartul 40-aastase Kert Toobali (vasakul) ja 37-se Rait Rikbergi näol.
Ühelgi teisel Eesti klubil pole ligilähedaseltki sellist kogemustepagasit nagu Tartul 40-aastase Kert Toobali (vasakul) ja 37-se Rait Rikbergi näol. Foto: Irina Mägi

Konstantin Vassiljev leidis pärast tosinat võõrsil veedetud jalgpalluriaastat tänavuseks tagasitee koju. Suuresti tema toel viib FC Flora Eesti meistrikarika (suure tõenäosusega) tagasi oma auhinnakappi. Aga 35-aastast Kostjat tuleb Kert Toobali kõrval alles poisikeseks pidada.

40-aastane võrkpallikoondise kapten on murdnud juba märksa auväärsemate härrade klubisse. Äsja lõpetas Toobal kümme hooaega kestnud eksiili ja tõmbas taas selga Tartu meeskonna särgi. Tõsi, kui ta võõrsile läks, ilutsesid sel Pere Leiva, nüüd aga Bigbanki kirjad. Ja üks suur erinevus veel: toona käisid Saaremaa tulekust vollekaardile vaid jutud, nüüd tegi Toobal seal ametliku come-back’i.

«Tore on mängida publiku ees, kellele võrkpall korda läheb. Ka nädal varem treeningmängus oli rahvas saalis. Saame rääkida kindlast kogukonnast. Kindlasti oli Saaremaa lisandumist kodusele võrkpallile väga vaja,» kiidab paljunäinud sidemängija rivaali.

«Jah, ka mind kutsuti sinna,» ei salga Toobal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles