Kalevi totaalne ümbersünd nädalaga

Ville Arike
, reporter
Copy
Sander Raieste lõpetab Kalevi rünnaku efektse pealtpanekuga.
Sander Raieste lõpetab Kalevi rünnaku efektse pealtpanekuga. Foto: vtb-league.com

5. oktoober 2019: BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond viskab Eesti-Läti liiga mängus Jurmala vastu kolmandal veerandil neli, teisel poolajal kokku 18 punkti, kaotab 56:68 ja valguskiirt ei paista. 8. oktoober: Kalev annab VTB Ühisliiga mängus võõrsil Nižni Novgorodile kõva lahingu ja suudab lõpu enda kasuks kallutada – 76:74. 12. oktoober: Kalev ei jäta Ühisliiga ühele soosikule Kaasani Unicsile kõige väiksematki võimalust, võidab poolaja paarikümne punktiga ja kontrollib teisel poolajal sündmuste käiku – 85:63.

Totaalne ümbersünd kõigest ühe nädala jooksul – veel üle-eelmisel laupäeval võis küsida, kas niisuguse mänguga jõuab Eesti-Läti liiga esikolmikussegi, üleeile aga jõuti Vana Maailma tugevuselt teiseks hinnatavas rahvuslikus sarjas tabelis plusspoolele (saldoks 2 võitu – 1 kaotus).

Seejuures on Kalev pidanud jätkuvalt hakkama saama nominaalsete keskmängijateta, sest Dwight Coleby ja Zach Smith on lahkunud ning uus pikk mees Ryan Richards vigastas reedesel treeningul säärelihast... Ent pole halba heata, Kristjan Kangur on tsentri rollis tegutsenud hiilgavalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles