Joachim Löw: Emre Cani viga oli kindel punane kaart ja siin ei ole midagi vaielda (1)

Karl-Joosep Küngas
Copy
Saksamaa jalgpallikoondise peatreener Joachim Löw.
Saksamaa jalgpallikoondise peatreener Joachim Löw. Foto: Peter Dejong

Saksamaa teenis Eesti vastu küll 3:0 võidu, kuid mäng oli oodatust keerulisem, sest juba 14. minutil teenis Emre Can punase kaardi. Saksamaa loots Löw jääb siiski meeste tegemistega rahule. 

«Kohtumine oli oodatust keerulisem, sest olime enamuse mängust vähemusest. Poolajal rääkisin, et peame peaga mängima ja palliga kindlamalt tegutsema. Suutsime kolm punkti koju tuua ja see on kõige tähtsam,» kirjeldas Löw. 

Mängus tekkis ootamatu pööre, kui Rauno Sappineni takistamisega jäi hätta Emre Can, kes teenis otse punase kaardi. «Emre Cani punase kaardi olukorraga jäin täiesti nõusse, sest tema taklamine oli jõhker ja ta tabas mängijat ning seetõttu pidigi ta väljakult lahkuma,» selgitas Saksamaa peatreener. 

Saksamaa kasutas Eesti vastu mitmeid noormängijaid ja oli ka mehi, kes tegi oma koondise debüüdi. Kõik toimus selleks, et kasvatada kandepinda, kellega võiks EMi silmaspidades arvestada. «Soovisime palju mängijaid testida ja seda me ka tegime. Mitmed noored said hea kogemuse koondise tasemel ning nad tõid hea tulemuse koju,» rääkis Löw.

Saksamaa koondis hoiab C-alagrupis Hollandi järel teist kohta, kuid mõlemil rahvuskoondisel on tabelis 15 punkti kuuest kohtumisest. EMile kvalifitseerumiseks vajatakse eeldatavasti veel ühte võitu. «Viimastes kohtumistes Valgevene ja Põhja-Iirimaaga peame kindlasti võidukalt jätkama ja võin kinnitada, et seda ka teeme. Kindlasti kvalifitseerume EMile,» lõpetas Saksamaa loots. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles