Tipphetked: Ronaldo ja Juventus alistasid visalt võidelnud Bologna

Postimees Sport
Copy

Itaalia kõrgliigas läksid omavahel vastamisi liigaliider Juventus ning korraliku hooaja alguse teinud Bologna. Olenemata tugevast vastupanust, väljus heitlusest parimana Juventus, kes alistas rivaalid tulemusega 2:1.

Koduväljakul mänginud Juventus avas mänguskoori 19. minutil, kui jala sai valgeks Portugali jalgpallikoondise legend Cristiano Ronaldo. Ühtlasi oli tema tänane tabamus selle hooaja viies.

Bologna ei lasknud endast lihtsalt üle sõita ning hakkas visalt vastu. Aktiivne ründamine tõi tulemuse 26. minutil, kui Danilo värav tõi staadioni tulikirjale viigiseisu. 1:1 tulemuse pealt mindi ka poolajapausile.

Teises vaatuses kindlustas Itaalia gigandi kolm võidupunkti Bosnia jalgpalluri Miralem Pjanici tabamus. Külalised üritasid küll taaskord viiki välja pigistada ning tabasid matši lõpuminutitel latti, kuid vanameister Buffon suutis Torino naha päästa.

Tänane võit kindlustas 35-kordse Itaalia tšempioni esikohta Seria A liigatabelis (22 punkti). Napi kaotuse saanud Bologna paikneb üheksa silmaga kümnendal positsioonil.

Mäng täispikkuses järelvaadatav:

Enne mängu:

Juventus valitseva Itaalia meistrina on hooaega alustanud meistritele kohaselt – seitsme mänguga on võetud kuus võitu ja üks viik, 19 punktiga ollakse liigatabeli liidrid. Viimases kohtumises võideti lähimat rivaali Milano Interit 2:1 ja nii ollakse liigas ainuliidrid. Selle hooaja ainus viik tehti Fiorentinaga, kellega lepiti 0:0 viiki.

Juventuse staarmängija Cristiano Ronaldo pole sel aastal veel imelist hoogu näidanud, kuid on vaikselt taas leidmas oma mänguvormi. Kuue kohtumisega on ta nüüdseks löönud kokku kolm väravat.

Bologna on teinud küllaltki korraliku hooaja alguse, sest seitsme mänguga on tabelisse saadud kaks võitu ja kolm viiki, mis on andnud üheksa punkti ja nii ollakse kokkuvõttes 11. kohal. Võidud on saadud sel hooajal Spali ja Brescia vastu, samas suudeti ka viimases mängus viigistada 2:2 Lazioga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles