Vettel: Ferrari peab Mercedese alistamiseks töötama targemalt

Postimees Sport
Copy
Sebastian Vettel (vasakul) ja Lewis Hamilton.
Sebastian Vettel (vasakul) ja Lewis Hamilton. Foto: XPB / XPB Images/Press Association Images

Saksamaa vormeliässa Sebastian Vetteli arvates peab Ferrari meeskond tegema olulisi ümberkorraldusi enda töös, et konkureerida igipõlise rivaali Mercedesega.

Mercedes kindlustas eelmisel nädalavahetusel kuuenda järjestikuse meeskondliku meistritiitli ning Lewis Hamilton liigub sihikindlalt selle poole, et haarata endale ka parima vormelisõitja auhind.

32-aastase Vetteli arvates peaks Ferrari keskenduma stabiilsetele tulemustele, et astuda F1-sarja suurimale gigandile kandadele. «Minu meelest ei ole meil millestki puudust, peame lihtsalt targemalt töötama,» sõnas Saksamaa autosportlane.

«Mercedes on viimastel aastatel tõestanud, et olenemata kõikuvast vormist suudavad nad häid tulemusi järjepidevalt hoida, meie kahjuks sellisele tasemele veel ei küündi.»

Sakslase meelest mängib edu saavutamisel suurt rolli hea auto ja kannatlikkus. «Tiimil on arenemiseks ruumi. Sel hooajal oleme palju õppinud enda masina tugevuste ja nõrkuste kohta, kuid veaparandused ei sünni üleöö.»

«Mercedes teeb asju piinliku täpsuse ning ülima kohusetundega, seetõttu ongi nad seal, kus nad olema peavad. Loodetavasti väsivad nad võitmisest, aga eks seda näitab aeg,» lõpetas vanameister naljatledes. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles