Dele Alli värav päästis Tottenhamile viigi, kuid peatreeneri tool kõigub aina tugevamini

Postimees Sport
Copy
Tottenhami kangelaseks kerkinud Dele Alli (palliga)
Tottenhami kangelaseks kerkinud Dele Alli (palliga) Foto: ANDREW COULDRIDGE/Action Images via Reuters

Pärast koondisepausi anti Premier League'is üheksandale voorule avapauk. Suuklubidest olid võistlustules Tottenham Hotspur ning Chelsea, kes ei säranud sugugi veenva mänguga, kuid sellest hoolimata teenisid punktid tabelisse.

Eelmisel Meistrite liiga hooajal finaali jõudnud, kuid seal Liverpoolile 0:2 kaotanud Tottenham kohtus täna Watfordiga. Kodumurul mänginud Londoni gigant jäi juba kuuendal minutil kaotusseisu, kui Abdoulaye Doucoure sahistas Paolo Gazzaniga seljatagust. Külaliste eduseis kestiski kuni mängu lõpuni ning õhus oli tunda kolme võidupunkti lõhna, kuid 86. minutil päästis Tottenhami naha Dele Alli värav.

Londoni Chelsea kohtus kodusel Stamford Bridge'il Newcastle Unitediga. Olgugi, et terve matši vältel oldi domineerivas rollis, ei suutnud Chelsea mängijad võimalusi väravateks realiseerida. Peatreener Frank Lampardi õnneks suutis Marcos Alonso 73. minutil palli vastaste raamide vahele toimetada ning kolm silma Inglismaa pealinna jätta.

Tottenhami viik ja üks punkt annavad neile liigatabelis 12 silmaga seitsmenda positsiooni. Mauricio Pochettino hoolealused on üheksa vooruga kogunud kolm võitu, kolm kaotust ja kolm viiki, mis toob Argentina lootsi kohale tumedad murepilved tema jätkamise osas.

Chelsea paikneb viie punktiga neljandal kohal. Watford ja Newcastle püsivad vastavalt viimasel ja eelviimasel tabelireal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles