Luksemburgi WTA tenniseturniiril noppis võidu Ostapenko, Antverpeni ATP tenniseturniiril võidutses Murray

Postimees Sport
Copy
Jelena Ostapenko
Jelena Ostapenko Foto: Gerry Schmit via www.imago-images.de/imago images/Gerry Schmit

Läti naistennisist Jelena Ostapenko (WTA 63.) teenis Luksemburgi turniiril enam kui kahe aasta järel taas turniirivõidu. Samal ajal võitis Belgias Antverpenis meeste ATP turniiril Andy Murray (ATP 243.). 

Oma teel Luksemburgi turniiri finaali alistas Jelena Ostapenko muuseas ka esimese asetusega belglanna Elise Mertensi. Finaalis kohtus ta sakslanna Julia Görgesega (WTA 26.). Lätlanna näitas finaalkohtumises suurepärast mängu ning ei jätnud sakslanna Görgesele suurt võimalust. Avasetis suutis Görges veidi Ostapenkole konkurentsi pakkuda, kuid kaotas seti siiski 4:6. Teises setis oli Ostapenko sakslannast juba selgelt üle ning võttis 6:1 geimivõidu. Viimati võitis Ostapenko WTA turniiri 2017. aasta septembris Soulis.

Belgias Antverpenis teenis meeste arvestuses ATP turniirivõidu britt Andy Murray, kes alistas finaalis Stan Wawrinka (ATP 18.) 3:6, 6:4, 6:4. Ka Murray jaoks oli tegu esimese turniirivõiduga üle kahe aasta, viimati võitis ta tiitli 2017. aasta märtsis. Murray käis jaanuaris operatsioonil ning antud turniir oli tema seitsmes turniir sel hooajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles