Jõesaar: võib-olla inimesed arvasid, et me ei saa hakkama, aga meeskond on kogu aeg uskunud

Postimees Sport
Copy

Kalev/Cramo ääremängija Janari Jõesaar lausus pärast Peterburi Zeniti alistamist VTB Ühisliigas, et meeskond on kogu aeg uskunud: suurte meeskondade alistamine on võimalik!

Kalev/Cramo jagab kolme võidu ja ühe kaotusega VTB Ühisliigas teist kuni neljandat kohta. «Pall on ümmargune. Meie oleme hooaja algusest saati endasse uskunud, võib-olla teised inimesed vaatasid meeskonnale peale ja arvasid, et me ei saa hakkama. Aga meie oleme meeskonda uskunud ja proovime end mäng-mängult realiseerida.»

Mängust rääkides lisas 25-aastane Jõesaar: «Oli raske. Kolmanda veerandaja alguses tuli vahe sisse, aga tubli töö meeskonna poolt, sest saime mängu tagasi ja hoidsime eduseisu lõpuni. Ma arvan, et säilitasime lõpus kainet pead, kuigi vahepeal tulid jälle apsakad sisse. Rumal pallikaotus mängu lõpus lõi närvid sassi, aga tegime head tööd.»

Jõesaare arvele kogunes 84:80 võidumängus Zeniti vastu 14 punkti. Kalevi parimad punktitoojad olid Kyle Vinales ja Kristjan Kitsing, kes mõlemad panustasid meeskonna võitu 17 silmaga.

Kitsingu mängujärgsed kommentaarid:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles