KHLi meeskonna treener lubas kohtuniku auto põlema panna

Toimetas Indrek Raudkivi
Copy
Habarovski AMuri hokimeeskonna peatreeneri Aleksandr Guljavtsevi meelest on auto põletamisega ähvardamine süütu nali
Habarovski AMuri hokimeeskonna peatreeneri Aleksandr Guljavtsevi meelest on auto põletamisega ähvardamine süütu nali Foto: hcamur.ru

Maailma tugevuselt teises hokiliigas KHL kohtusid esmaspäeval Habarovski Amur ja Moskva Dinamo. Amuri meeskonna peatreener Aleksandr Guljavtsev läks endast viimasel kolmandikul täiesti välja. 

Seis oli kolmandal kolmandikul 1:5, kui üks Amuri mängija tõugati keskvälja lähedal julmalt poortidesse. Kohtunikelt ei järgnenud mingit reaktsiooni. Amuri vahetusmeestepink tõstis selle peale pahameelekisa. Peatreener Guljavtsev ei rahustanud mängijaid maha, vaid karjus täiest kõrist kohtunik Viktor Gašilovile: «Ah selle eest ei tulnud midagi?! Põletan su auto Permis maatasa! Said aru?»  

Perm on kohtunik Gašilovi kodulinn, aga tuttav paik ka Amuri lootsile, kes on Permis nii mänginud kui ka treeneriametit pidanud. 

Guljavtsev ütles pärast mängu, et tunneb Gašilovit hästi. «Oh, me saame kenasti omavahel läbi. See, mis ma ütlesin on tavaline, selline muhe Permi nali. Ei usu, et ta selle peale solvub,» sõnas Guljavtsev.

KHL määräs Habarovski hokiklubile kokku 300 000 rubla ehk umbes 4200 euro suuruse trahvi. Habarovski Amur paikneb KHLi tabelis 20 mängust kogutud 17 punktiga Ida konverentsis viimasel kohal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles