Tipphetked: Cagliari lahkub Torinost viigipunktiga, Klavan sekkus vahetusest

Postimees Sport
Copy

Ragnar Klavani koduklubi Cagliari mängis Itaalia jalgpalli kõrgliigas võõrsil 1:1 viiki Torinoga. Klavan sekkus mängu 82. minutil vahetusest.

Cagliari läks kohtumist 40. minutil Nahitan Nandezi väravast juhtima, kuid 69. mintuil tegi Simone Zaza seisuks 1:1. Klavan sekkus mängu vahetusest, kui asendas 82. minutil Luca Ceppitellit.

Cagliari on üheksa vooruga kogunud 15 punkti, mis annab tabelis viienda koha. Liider on 23 punktiga Juventus. Torinol on koos 11 silma, mis annab 11. koha.

Mäng tervikuna järelvaadatav:

Enne mängu:

Cagliari on Itaalia kõrgliigas leidnud soodsa pärituule ning igas mängus suudetakse teha korralik tulemus. Sardiinia saare suurklubi suurepärast minekut toestab fakt, et senise kaheksa mänguvooru jooksul on teenitud 14 punkti, mis annab meeskonnale tihedas konkurentsis viienda positsiooni.

Ragnar Klavan, kes sai mõni aeg tagasi isaks ja vaevles kerge lihasvigastuse küüsis, alustab matši suure tõenäosusega vahetuspingilt. Nädal tagasi peetud vastasseisus SPALi vastu sekkus Eesti koondislane kohtumisse 82. minutil.

Torino, mis on kohaliku tšempionaadi mõistes tipptiim, astub Cagliarile vastu 11. kohalt. Tõsi, senised kümme silma pole tulnud kergelt ning eelmises voorus pidid sealsed vutistaarid tunnistama 0:1 Udinese ametivendade paremust. Torino suurimaks tugevuseks võib täna osutuda tugev ründeliin, sest väravate eest hakkavad hoolitsema Andrea Belotti ja Simone Zaza. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles