PM Kataloonias. Tänak: homme lähen M-Sporti, ülehomme Citroeni (4)

Karl-Joosep Küngas, Salou
Copy

Toyota esisõitja Ott Tänak ei kinnitanud täna Autospordis ilmunud informatsiooni, mille kohaselt sõidab ta järgmisel aastal Hyundais.

«Mul pole midagi kinnitada ega ümber lükata. Sellega läheb veel aega, loodetavasti saab kõik enne Austraaliat paika,» ütles Tänak. «See on kuulujutt. Homme räägitakse, et lähen M-Sporti, ülehomme Citroeni.»

Samas ütles Tänak, et tal poleks midagi Thierry Neuville’iga ühes tiimis sõitmise vastu. «Olen samas meeskonnas olnud Sebiga (Sebastien Ogier’ga) ning suudaksin olla ka temaga.»

Rallipäeva lõpetas Tänak viiendal kohal, liider Sebastien Loebile kaotab ta 21,7 sekundiga. «Surusin kõvasti, kuid ei võtnud hullumeelseid riske. Andsin endast parima, aga head aega oli raske sõita. Pean olema õnnelik sellega, mis mul praegu olemas on.»

Hiljem Eesti meediaga suheldes ütles Tänak, et ta tunneb end homse rallipäeva suhtes hästi. «Eks homme näeb, milline kiirus meil on. Praegu tunduvad kõik kolm Hyundaid väga tugevad. Thierry tegi väga tugeva päeva, Dani ja Loeb kasutasid oma stardipositsiooni perfektselt ära. Ma ei tea, kas see vahe on võimalik tagasi sõita. Kui nad on nii tugevad nagu täna, siis on see raske.»

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles