Rain Veideman vedas Rakvere Tarvase Eesti-Läti liigas võidule

Postimees Sport
Copy
Rain Veideman (palliga)
Rain Veideman (palliga) Foto: Ain Liiva

Eesti-Läti korvpalliliigas alistas Rakvere Tarvas koduväljakul tasavägises kohtumises 95:89 Valmiera Glass Via meeskonna.

Rakvere jäi avaveerandil 27:24 kaotusseisu ning poolajaks oli vastaste eduseis suurenenud seitsmepunktiliseks. Kolmanda veerandaja alguses õnnestus Valmieral ka üheksa punktiga ette pääseda, kuid seejärel tegi kodumeeskond 9:2 vahespurdi. Viimasele neljandikule mindi 70:70 viigiseisult.

Rain Veidemani tabav kaugvise veerandaja alguses viis Rakvere 73:70 juhtima ning Valmierat enam eduseisu ei lastudki. Poolteist minutit enne lõppu jõudsid lätlased veel viie punkti kaugusele, kuid eksisid seejärel vabavisetel, mis kaalukausi lõplikult Tarva kasuks kallutas.

Üleplatsimeheks kerkis Rain Veideman, kes viskas 28 punkti ja võttis 4 lauapalli. Devin Lee Harris lisas Tarvase poolelt 14 silma ja 7 lauapalli, Egert Haller tõi 12 punkti.

Valmiera eest viskas Roberts Blumbergs 19 punkti ja võttis 7 lauapalli. Klavs Dubults toetas kasikduubliga, kui sai kirja 18 punkti ja 11 lauapalli.

Rakvere Tarvas teenis kahe kaotuse kõrvale hooaja kolmanda võidu ning on viie mängu järel kaheksandal kohal. Valmiera Glass Via on ühe võidu ja viie kaotusega 13. positsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles