Neuville: ma ei ole veel punkte arvutama hakanud

Postimees Sport
Copy
Hyundai's Belgian driver Thierry Neuville looks on during the first day of the 2018 FIA World Rally Championship at Marmaris city center in Mugla on September 12, 2019. (Photo by Ozan KOSE / AFP)
Hyundai's Belgian driver Thierry Neuville looks on during the first day of the 2018 FIA World Rally Championship at Marmaris city center in Mugla on September 12, 2019. (Photo by Ozan KOSE / AFP) Foto: OZAN KOSE / AFP

Pärast 9. kiiruskatset Kataloonia rallit juhtiv Hyundai piloot Thierry Neuville rääkis hooldusalas antud kommentaaris WRC All Live'ile, et nende hommik oli perfektne. Neuville'i sõnul ta punktivahele Tänakuga veel ei mõtle.

«Perfektne hommik, meil oli väga hea tunne ja kiirus. Oleme positsioonil, kus me tahame olla ja kohal, kus me tiitlivõitluse jätkumiseks peamegi olema. Tänak jahib Dani Sordot ning asfaldil on keeruline suurt vahet sisse teha. Olen positiivselt meelestatud, et mu tiimikaaslased teevad head tööd ja peavad vastu.»

Neuville sõnul pole ta läinud sõitma «kõik või mitte midagi» mentaliteediga. 

Ma pole läinud kõik välja panema. Pärast Kris Meeke'i katkestamist võtame veel rahulikumalt: ei lõika nii palju, millega püüame hoiduda rehvipurunemistest.  

Neuville sõnul ta arvutusi punktidega veel ei tee. «Ma ei ole veel kalkulatsioone teinud, aga kui situatsioon jääb samaks, hakkame arvutama. Hetkel on veel liiga vara,» lisas belglane.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles