Jüri Vipsi debüüt Jaapani vormelisarjas lõppes 18. kohaga

Postimees Sport
Copy
23.08.2019. Tallinn. 
Vormelisõitja Jüri Vips.
23.08.2019. Tallinn. Vormelisõitja Jüri Vips. Foto: Eero Vabamägi

Sel hooajal vormel 3 sarja neljandana lõpetanud Jüri Vips tegi läinud nädalavahetusel kaasa Jaapani Super Formula sarja viimasel etapil. 

Kvalifikatsioonis 19. aja välja sõitnud Vips lõpetas pühapäevase võistlussõidu 18. positsioonil. Etapivõidu teenis eestlase meeskonnakaaslane Tomoki Nojiri, teisena finišeeris austraallane Nick Cassidy ja kolmas oli hispaanlane Alex Palou (TCS Nakajima Racing).

«Ma nautisin väga oma debüüti Jaapanis,» kirjutas Vips sotsiaalmeedias. «Õppisin palju ja sain iga sessiooniga paremaks, mis oli ka selle nädalavahetuse eesmärk. Sõit läks hästi kuni esimese boksipeatuseni, seal aga suretasin auto välja. Eks see on osa õppimisest.»

Vips vihjas ka soovile Jaapani supervormelis ka tulevikus kätt proovida. «Suur aitäh selle võimaluse eest Mugeni meeskonnale ja Red Bullile. Loodan Jaapanis varsti tagasi olla.»

Lisaks õnnitles Vips eile rallimaailmameistriks tulnud Ott Tänakut. «Suured õnnesoovid Ott Tänakule WRC-sarja võitmise eest. See on suur päev Eesti autospordile,» lisas Vips.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles