Vaata videot: Elva rahvas tahab Järveoja uhkelt vastu võtta!

Lenel Karu
, reporter
Copy

Emotsioonid pühapäevasest Eesti ralliduo Ott Tänaku ja Martin Järveoja maailmameistritiitli võidust pulbitsevad siiani üle Eesti. Martin Järveoja kodulinna Elva rahvas on rõõmsa uudisega kursis, sellest räägitakse suure õhinaga. Tartu Postimees küsis kohalike arvamust, kuidas peaks kodulinnas sangari saabumist ja ta saavutust tähistama. Elva inimesed olid ühel nõul, et nii suurt võitu tasub eriliselt rõhutada.

Kuidas tuleks Elva linnal Martin Järveoja saavutust väärtustada?

Helgi Tali (79), Martin Järveoja lasteaiaõpetaja:

«Martin oli lasteaias minu laps, olin ta kasvataja. Ta oli väga hoolas ja tubli poiss, väga sõbralik. No kindlasti peaks Elva linn ta väga ilusti vastu võtma, mõne autasu andma või tervitama rahva poolt teda. Oli enne juba tubli poiss ja on ka nüüd.»

Jüri Liivsoo (67), pensionär:

«Ma kohe järsku ei oska öeldagi, aga kindlasti peaks teda hästi meeles pidama. Mul praegu ei ole head näidet tuua.»

Anu Erm (51), kohalik rallifänn:

«Väga raske küsimus. Aga see on ju meie oma kohalik poiss. Kindlasti võiks olla ilus pidulik vastuvõtt, rahvas tuleb juba iseenesest sellega kaasa. Siin on nad ju seda rallisõitu teinud ja rahvast on alati palju kaasa elanud.»

Olga Martis (30), õppekorraldusspetsialist:

«Mingisugune organiseeritud vastuvõtt oleks päris paslik, meediast on ju nähtud omajagu, kuidas sportlased tulevad lennuki pealt ja inimesed on mobiliseeritud neid vastu võtma ning õnnitlema. See võikski olla alustuseks.»

Lars Laas (68), lennundusinsener:

«Saabusin alles Norrast ja kuulsin uudist lennujaamas, väga meeldiv. Mul endal on Elvas suvekodu. Elva linnalt võiks tulla üks tugev rahaline preemia. Vaadake, raha on huvitav asi, mida võib sättida igas suunas, kui inimene tahab midagi osta või on probleeme. Ralli on kallis spordiala, võib-olla läheb asja ette. Ja võiks olla päris suur summa, sest see on päris haruldane asi, mis on juhtunud. Arvan, et kõik Elva inimesed on uudisest üllatunud ja salamisi ka seda lootnud.»

Tiiu Oherjus (60), proviisor:

«See oli super uudis muidugi. Midagi sellist põnevat võiks olla, ka midagi rahalist, aga samas teha midagi huvitavat. Kohe ei oska midagi välja pakkuda, aga võiks olla sündmus, millest inimesed saaksid osa. Kõik ju elasid kaasa ja kindlasti käis Elva inimesi ka rallil kohapeal.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles