Tipphetked: Kalju sai kahepäevases kohtumises Kuressaarega kindla võidu

Postimees Sport
Copy
Foto: Kuvatõmmis videost

Eesti jalgpalli meistriliiga 34. vooru mäng Kuressaare – Nõmme Kalju algas pühapäeval, kuid lõppes esmaspäeval. Külalised pealinnast lahkusid kahepäevase kohtumise järel Saaremaalt 3:0 võiduga.

Kalju läks pühapäeval tormituules peetud kohtumist juba neljandal minutil juhtima, kui täpne oli Vladislav Homutov. Kuna ilm muutus järjest halvemaks ning jalgpalli polnud Kuressaares võimalik enam normaalselt mängida, võttis väljakukohtunik Grigori Ošomkov 61. minutil vastu otsuse mäng pooleli jätta.

Kohtumine jätkus esmaspäeval alates 61. minutist. Jalgpalliliidu andmetel oli Kuresaares päikesepaisteline ilm, seitse soojakraadi. Kalju väravad sündisid 77. ja 80. minutil, kui sihile jõudsid Deniss Tjapnkin ja Homutov.

Kalju asub kaks vooru enne liigahooaja lõppu 76 punktiga kolmandal kohal, kaotades Tallinna Levadiale ühe ja edestades Paide Linnameeskonda viie punktiga. 84 punkti kogunud Tallinna Flora on meistritiitli kindlustanud. Järgmises voorus kohtuvad omavahel Levadia ja Kalju, viimases voorus Paide ja Levadia.

Kuressaare paikneb 23 punktiga kaheksandal kohal, edestades Tallinna Kalevit kahe ja Maardu Linnameeskonda kuue silmaga. Kuressaarel on jäänud kohtumised Flora ja Narva Transiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles