Tipphetked: Klavan ja Cagliari tulid kaotusseisust välja ja alistasid Bologna

Postimees Sport
Copy

Ragnar Klavani koduklubi Cagliari alistas Itaalia jalgpalli kõrgliigas koduväljakul 3:2 Bologna meeskonna. Klavan alustas mängu põhikoosseisus ning tegi kaasa kõik 90 minutit.

Cagliari jäi kohtumise alguses kaotusseisu, kui Federico Santander külalismeeskonna 23. minutil penaltist 1:0 juhtima viis. Poolajale kaotusseisus läinud Klavani kodumeeskond näitas teisel poolajal, et nii lihtsalt alla ei anta. Pausilt tulles polnud mängitud veel kolme minutitki, kui brasiillane Joao Pedro tabloole viiginumbrid seadis. 72. minutil viis itaallane Giovanni Simeone kodumeeskonna juba juhtima ning 11 minutit hiljem oli taas täpne Pedro. Kuigi Bolgonal õnnestus üleajal Robin Olseni omaväravast kaotusseis minimaalseks mängida, siis matši saatust see enam ei mõjutanud. 

Cagliari teenis tabelisse kolm lisapunkti ning hoiab tabelis 18 punktiga seitsmendat kohta.  Bologna jätkab 12 punktiga kümnendal tabelireal. 

Kogu mäng järelvaadatavana:

Enne mängu:

Cagliari pole pärast Itaalia meistrivõistluste kolmandat vooru kaotusekibedust tundnud. Kodusel Sardegna Arenal tahab Sardiina meeskond kindlasti hooaega edukalt jätkata. Cagliari asub pärast üheksat mängu 15 punktiga kõrgel seitsmendal kohal. Külalised Bolognast jäävad Cagliarist maha vaid kolme punktiga ning paiknevad kümnendal edatabeli real. Möödunud pühapäeval lõpetas Bologna oma viiemängulise võitudeta seeria, kui sai kodus jagu Sampdoriast 2:1.

Serie A liider on Milano Inter 25 punktiga. Järgnevad mängu vähem pidanud Torino Juventus 23 ja Bergamo Atalanta 20 silmaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles