Lehis sihib suurte elumuutuste taustal olümpiale

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Nikolai Novosjolov ja Katrina Lehis allkirjastasid eile sponsorlepinguid ning rääkisid hooaja plaanidest. FOTO: MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES
Nikolai Novosjolov ja Katrina Lehis allkirjastasid eile sponsorlepinguid ning rääkisid hooaja plaanidest. FOTO: MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES Foto: Mihkel Maripuu

Epeevehkleja Katrina Lehis on emotsionaalselt raske treenerivahetuse järel harjutanud poolteist kuud Nikolai Novosjolovi näpunäidete järgi ning tunneb, et uus lähenemine on andnud nii motivatsiooni kui laiendanud silmaringi.

2018. aasta Euroopa meister Katrina Lehis otsustas pärast mullust ebaõnnestunud hooaega, et lõpetab 16 aastat Haapsalus kestnud koostöö Helen Nelis-Naukasega. Et otsus oli ühepoolne, polnud ka lahkuminek rahulik.

«See ei olnud lihtne, aga Katrina sai sellega suurepäraselt hakkama ja teema on tema jaoks lõppenud. Ega meil aega pole, võistlused on ees ja hooaeg on väga tähtis. Siin tuleb keskenduda ainult ettevalmistusele ja võistlustele, mitte intriigidele. Kui keegi tahab intriigitseda, siis seda saab Läänemaalt,» ütles Lehise treener Novosjolov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles