Žalgiris tuli kaotusseisust välja, aga kaotas lisaajal

Kris Ilves
, reporter
Copy
Nigel Hayes #10
Nigel Hayes #10 Foto: euroleague.net

Kaunase Žalgiris sai korvpalli Euroliigas hooaja kolmanda kaotuse, jäädes lisaajal alla Peterburi Zenitile tulemusega 72:80.

Žalgiris oli kaks minutit ja 46 sekundit enne normaalaja lõppu seitsmepunktilises kaotusseisus, kuid Marius Grigonise ja Arturas Milaknise tabavad kaugvisked tõid väljakuperemehed tagasi mängu. Punkt-punkti heitluses kulgenud mängu lõpus realiseeris kolm vabaviset Lukas Lekavicius ja normaalaeg lõppes seisuga 62:62. Lisaajal läks Zenit oma teed ja Žalgiris ei suutnud mängu murrangut tuua.

Üleplatsimeheks kerkis Zeniti mängija Mateusz Ponitka, kelle arvele kogunes 19 punkti. Teda toetasid Gustavo Ayon 11 ning Colton Iverson ja Austin Hollins 10 punktiga. Žalgirise parimad skooritegijad olid Edgars Ulanovas, Zach Leday (mõlemad 12 punkti), Nigel Hayes ja Grigonis (mõlemad 10). Leday noppis ka 10 lauapalli.

Žalgiris asub Euroliiga turniiritabelis kahe võidu ja kolme kaotusega kümnendal kohal, Zenit on 14. positsioonil. Žalgiris kohtub järgmises mängus Istanbulis sealse Fenerbahcega, kes on hooaega alustanud ühe võidu ja nelja kaotusega.

Tulemused:

  • Moskva CSKA – Pireuse Olympiakos 79:84
  • Kaunase Žalgiris – Peterburi Zenit 70:82
  • Tel Avivi Maccabi – Istanbuli Fenerbahce 67:55
  • Müncheni Bayern – Madridi Real 95:86
  • Barcelona – Valencia 83:77.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles