Ogier Toyotasse? Mäkinen: kunagi ei tea, mis tulevikus juhtub

Postimees Sport
Copy
Sebastien Ogier.
Sebastien Ogier. Foto: PAU BARRENA/AFP

Ralliajakirjanikud üle maailma räägivad kindlas kõneviisis, et Ott Tänak lahkub Toyotast ja liitub Hyundaiga. Seepeale tekib küsimus: kes täidab eestlase koha Toyotas?

Toyotaga on seostatud kuuekordset maailmameistrit Sebastien Ogier’d, kes on lepinguliselt seotud Citroëniga. Soome meedia küsis potentsiaalse ülemineku kohta kommentaari Toyota pealikult Tommi Mäkinenilt.

«Ma olen sel hooajal näinud korduvalt, et Ogier ei ole õnnelik. Oleme näinud palju avaldusi, kus ta ütleb, et kõik pole läinud soovitud moel. Ma olin hirmul, et ta läheb pärast seda hooaega pensionile,» lausus Toyota pealik portaalile Rallit.fi. «Tema jaoks on kõik valesti läinud, kuid kunagi ei tea, mis tulevikus juhtub.»

Arvatakse, et Ogier’l on Citroëniga 1+1 leping, mis lubab tal käimasoleva hooaja järel meeskonnast lahkuda. Ogier lausus pärast Kataloonia rallit, et tema liitumine Toyotaga on kuulujutt. Citroëni boss Pierre Budar lisas väljaandele Autosport antud kommentaaris: «Meil on Ogier’ga järgmisel aastal leping.»

Rallit.fi kirjutab, et kui Tänak liitub Hyundaiga, siis suure tõenäosusega jätkab Toyotas soomlane Jari-Matti Latvala, aga Mäkinen januneb ühe tippsõitja järele. Praeguste spekulatsioonide kohaselt sõidavad järgmisel hooajal Toyotas ka põhjaiirlane Kris Meeke ja soomlane Kalle Rovanperä.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles