Maestro jätkab Eestis: Konstantin Vassiljev pikendas Floraga lepingut

Andres Vaher
, reporter
Copy
Konstantin Vassiljev (rohelises) Euroopa liiga mängus Frankfurdi Eintrachtiga.
Konstantin Vassiljev (rohelises) Euroopa liiga mängus Frankfurdi Eintrachtiga. Foto: Patrick Franck/imago images / Manngold

Tänavu 12. korda Eesti jalgpallimeistriks kroonitud Tallinna FC Flora kinnitas, et keskväljamaestro Konstantin Vassiljev jätkab meeskonnas ka järgmisel hooajal.

«Ma ei näinud mingit põhjust, miks peaksin midagi ootama jääma,» lausus tänavuseks koduliigasse naasnud 35-aastane Vassiljev. «Meil klubina ja mul isiklikult oli tore ja edukas hooaeg. Soovin selles protsessis edasi jätkata.»

Vassiljev tuli neljandat korda Eesti meistriks - eelmised tiitlid võitis ta rohkem kui kümnendi eest (2004, 2006, 2007) Levadia särgis. Alates 2008. aastast mängis ta välismaal, esindades erinevaid klubisid Sloveenias, Venemaal ja Poolas.

«Pere mõjutab tegemisi ikka, aga praegune otsus oli puhtalt sportlik. Elu on siin igas mõttes kenasti paigas. Miks peab tingimata välismaale minema? Ma ei näe mingit põhjust, miks ei või koduliigas mängida. Vastupidi, usun, et järgmine hooaeg saab seoses Meistrite liigas osalemisega olema veelgi huvitavam,» sõnas Vassiljev ja kinnitas, et välismaale mineku klauslit ei kätke ka ta uus leping.

Täna hommikul teatas Flora, et meeskonna 34-aastane kapten Gert Kams lõpetab karjääri. Seega võib julgelt spekuleerida: uuel hooajal rändab kaptenipael aasta vanema Vassiljevi käele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles