Tipphetked ja järelvaadatav: superhoos Cagliari alistas Atalanta ja tõusis Meistrite liiga kohale (1)

Postimees Sport
Copy

Ragnar Klavan ja Cagliari alistasid Itaalia kõrgliiga 11. vooru kohtumises 2:0 Atalanta. Klavan kuulus algkoosseisu ja tegi kaasa kogu kohtumise.

Cagliari asus kohtumist juhtima 32. minutil, kui Mario Pasalic õnnetu omaväravaga patustas. Seitse minutit hiljem muutus seis Atalanta jaoks juba päris hapuks: sloveen Josip Ilicic  teenis punase kaardi ja jättis  kodumeeskonna arvulisse vähemusse. Lõppseisu tõi 58. minutil tabloole uruguailane Christian Oliva.

Cagliari kerkis tänase võiduga Itaalia kõrgliigas juba viiendale tabelireale. Sardiinia jalgpalliklubil on 11 vooruga kogutud 21 punkti. Atalantal on samuti 21 punkti ning nemad hoiavad tabelis neljandat positsiooni.

Enne mängu:

Rolando Marani hoolealused on tegemas suurepärast hooaega, olles kümne vooruga kogunud 18 punkti, mis tagab Sardiinia suurklubile Seria A tabelis seitsmenda positsiooni. Tõsi, väravaid ei lööda küll ülearu palju, kuid kaitseliin püsib seevastu vankumatult. Eelmisel nädalavahetusel nopiti magusad võidupunktid Bologna vastu, kui Jao Pedro ning Giovanni Simeone tabamused kindlustasid Cagliarile 3:2 triumfi.

Eesti rahvuskoondise tugitala Ragnar Klavan alustas eelmist matši põhikoosseisus ning rapsis kaitsetööd kõik 90 minutit. Ka täna võib eeldada, et hiljaaegu teise lapse isaks saanud vutimees kuulub Cagliari poolelt alustajate sekka.

Atalanta näol on tegemist tõeliselt visa ja tugeva tiimiga, mis suutis eelmisel hooajal endale pronksmedalid välja võidelda. Itaalia kõrgliigas paikneb Bergamo linna meeskond 21 silmaga neljandal real, neid edestavad vaid AS Roma, Milano Inter ja Torino Juventus. Eelmises voorus tegi Atalanta tulise 2:2 viigi Napoliga.

Tänavu osaletakse ka Meistrite liiga alagrupiturniiril, kus kuulutakse koos Manchester City, Donetski Šahtjori ning Zagrebi Dünamoga C-alagruppi. Senise kolme mänguga pole paraku punktiarvet veel avatud.

Kogu mäng järelvaadatavana:

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles