Nelli Differt: vastane oli lihtsalt parem

Ville Arike
, reporter
Copy
Nelli Differt matšis Roberta Marzaniga.
Nelli Differt matšis Roberta Marzaniga. Foto: Tairo Lutter

Eilse suurepärase esitusega Tallinna Mõõga eelringis kergitas Nelli Differt lootused küllalt kõrgele, kuid tänasel vehklemispäeval pidi ta siiski teiste eestlannade kombel piirduma ühe matšiga. Differt tõdes, et vastane Roberta Marzani oli lihtsalt parem.

«Teadsin varemgi, et Itaalia stiil on mulle ebamugav. Tegime kodutööd, vaatasime Marzani matše videost. Kuid ta ei sobinud mulle üldse, ma ei saanud midagi tehtud, ehkki proovisin ühte- ja teistpidi,» laiutas 7:15 kaotanud Differt õnnetult käsi.

«Ma ei saa mingi muu asja taha peituda, vastane oli lihtsalt parem. Itaallased on kaitses väga head, jäin alguses taha ja seda raskemaks läks. Lisaks ta surus veidi ka eduseisus olles, nii et ma ei osanudki lõpuks arvata, milline käik tema vastu see õige on.»

Differti treener Helen Nelis-Naukas lisas: «Itaalia kool on kaitsekool. Läheme koju, vaatame matši üle ja proovime nuputada, mida edaspidi Itaalia kooli vastu ette võtta. Parim oleks see, kui saaks kõigi koolkondade vastu harjutada.»

Mõni nädal tagasi võitis Differt Splitis MK-sarja satelliitturniiri, alistades teiste seas näiteks väga tugeva venelanna Violetta Kolobova. «See oli megatulemus, meile endalegi üllatus!» hüüatas Nelis-Naukas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles