Vigastatud Curry isa: mu poeg annab endast parima, et Tokyosse pääseda

Postimees Sport
Copy
Stephen Curry.
Stephen Curry. Foto: Derick E. Hingle/USA Today Sports

Goldes State Warriorsi meeskonda tabas sel nädalal valus tagasilöök, kui nende suurim staar Stephen Curry murdis Phoenix Sunsi vastu mängides enda käeluu. Reedel käis mees operatsioonil ning esialgse info kohaselt ootab kossuässa ees kolmekuune vigastuspaus.

Stepheni isa Dell Curry, kes oli ka ise professionaalsel tasemel korvpallur, andis fännidele märku, et olenemata vigastusest on tema poeg olümpial osalemise suhtes lootusrikas ning võtab järgevaid kuid pühendunult.

«Kohe kindlasti oli tema uue aasta eesmärk Tokyos võistlemine,» sõnas Dell Curry ESPNile antud intervjuus. «Tegemist on tõsise tagasilöögiga, kuid ta töötab taastumise nimel kõvasti.»

31-aastane Curry pole olenemata edukast karjäärist kordagi olümpiamängudel osalenud. Suurele spordiüritusele antakse avapauk järgmise aasta 24. juulil, mis tähendab, et aeg jookseb korvpalluri kahjuks. «Iga kord kui sul on selline suur operatsioon, eriti käe puhul, tuleb võtta rahulikult ning tema teebki seda,» lisas Dell, kes on kunagine Charlotte Hornetsi pallur.

«Tegemist on väga raske traumaga, kuid ta annab endast parima. Kolme või nelja kuu pärast on ta tagasi. Steph peab varuma kõvasti kannatust ja aega.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles