Vahva jalgpalluri fantastiline lõppakord 

Indrek Raudkivi
, reporter
Copy
Jalgpallur Gert Kams tähistab karjääri viimases kodumängus löödud väravat. Viis minutit hiljem oli FC Flora kapten taas täpne.
Jalgpallur Gert Kams tähistab karjääri viimases kodumängus löödud väravat. Viis minutit hiljem oli FC Flora kapten taas täpne. Foto: Erik Tikan

Eile pidas viimase klubikarjääri kodumängu FC Flora kapten Gert Kams. 34-aastane vutimees lõpetas karjääri fantastilisel moel, tallinlased võitsid A. Le Coq Arenal Kuressaaret 7:0 ning Kamsi arvele jäi kaks imeilusat tabamust: 56. minutil saatis Kams karistuslöögi ristnurka ning viis minutit hiljem realiseeris ta Konstantin Vassiljevi filigraanse söödu.

Mängujärgsel pressikonverentsil sõnas Kams, et on alati tahtnud lahkuda tipus olles.

«Olin enda jaoks selle selgeks mõelnud, et kui ühel hetkel lõpetan, saab see olla minu tingimustel – siis, kui olen tipus ja heas vormis. Mis oleks parem aeg lõpetamiseks, nüüd kui Flora on Eesti meister. Ka vanus on juba selline, et võib mõelda ka enda elule ja tervisele.»

«Raio Piiroja saatis paar päeva tagasi sõnumi küsimusega: «Miks sa nüüd ära lõpetad, sul just hakkas välja tulema.» Järgmine lõik sellest sõnumist kõlas, et tegelikult on õige aeg tipus olles lõpetada ning jätta luud-kondid terveks – pikk elu veel ees.»

Hooaja alguses Kams veel ei teadnud, et tänavu jalgpallisaapad varna riputab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles