Järjekordne spekulatsioon viib Evansi Toyotasse

Postimees Sport
Copy
Elfyn Evans
Elfyn Evans Foto: REPORTER IMAGES / EPA

Toyota rallimeeskonna järgmise aasta sõitjate koosseisu ümber käib üksjagu spekulatsioone. Neist viimase kohaselt vaatab meeskonna juht Tommi Mäkinen M-Spordi sõitja Elfyn Evansi poole.

Ott Tänaku lahkumisega Hyundaisse jääb Toyota meeskonna koosseisu suur auk. Kellega see täita üritatakse, pole praegu sugugi kindel.

Esimesena pakuti välja, et ehk liitub meeskonnaga kuuekordne maailmameister Sebastien Ogier. Prantslane on välja öelnud, et sõidab WRC sarjas ka järgmisel hooajal. Kehtiva lepingu järgi teeks ta seda Citroenis, kuid kuulduste kohaselt on tegu 1+1 lepinguga, mis annaks prantslasele võimaluse ka tiimivahetuseks.

Toyota pealik Mäkinen ütles Ogier’ võimalikku liitumist kommenteerides, et ei tea, mida tulevik toob. Samas lükkas ta ümber kuulduse, et Ogier’ tuleb Soome Toyotat testima. «Me ei hakka lepinguid rikkuma. Ogier ei tule testima,» sõnas Mäkinen.

Aina enam on Toyotaga hakatud seostama Evansit. Sel hooajal kolm etappi seljavigastuse tõttu vahele jäänud 30-aastane rallimees hoiab etapp enne hooaja lõppu viiendat kohta. Rallit.fi kirjutab, et Evansit olla hiljuti Soomes nähtud.

Eelmise nädala neljapäeval rääkis Mäkinen, et läbirääkimised järgmise hooaja sõitjate koosseisu täitmiseks käivad. «Usun, et meil on järgmisel hooajal tugev koosseis ja suudame samamoodi tiitlite eest võidelda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles