Andrea Adamo huvitub WRC tiimi juhtimise kõrval veel ühest väljakutsest

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Andrea Adamo.
Andrea Adamo. Foto: EIBNER/Alexander Neis/imago images / Eibner

Hyundai rallimeeskonna pealik Andrea Adamo ütles, et oleks huvitatud järgmisel aastal ka WRC 2 meeskonna juhtimisest.

Hyundai tutvustab järgmise 18 kuu jooksul kahte uut i20 R5 autot. Adamo sõnul oleks ta nõus juhtima lisaks WRC meeskonnale ka WRC 2 meeskonda, aga vaid siis, kui tegu oleks ametliku tiimiga.

«Mulle meeldiks see väga. Olen eelarve kokku pannud, kuid tahaksin asja teha korralikult. Kindlasti vajaksin toetust ka klientidelt, sest kogu eelarvet me ära ei kata. Tahan asja ajada korralikult. Tahan, et meie auto oleks R5 masinate lipulaev,» rääkis Adamo.

Praegu testib Craig Breen uut Hyundai i20 autot, mis saab homologeeritud jaanuaris toimuvaks Monte Carlo ralliks. Teine auto, mille aluseks saab olema uus i20 tänavasõidu auto, tuleb välja 2021. aasta keskel.

Adamo sõnul vaatab Hyundai aina jõulisemalt eraklientide suunas. Kui algselt tegeles R5 autode projektiga kolm inimest, siis nüüd on töölisi 70. «Töötame amortide, vedrustuse ja mootoriga. Eesmärk on uued osad homologeerida 1. jaanuariks,» rääkis Adamo.

«Peame oma klientidele näitama, et me pole alla andnud. Näeme kõvasti vaeva, et uus R5 auto turule tuua. Peame seda tegema, et kliente hoida. Vastasel korral lähevad nad rivaalide juurde,» jätkas Adamo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles