Kreeka suurklubi sihikul olnud, aga Rumeeniasse siirdunud Sokk: ilmselt Hallik suutis mind ära rääkida

Postimees Sport
Copy
Sten-Timmu Sokk (palliga).
Sten-Timmu Sokk (palliga). Foto: Tairo Lutter

Eesti korvpallikoondise tagamängija Sten-Timmu Sokk rääkis portaali Korvpall24.ee podcast’is «Möödavise», et Gruusia ja Rumeenia hooajad närivad senini pisut tema hinge.

«Kui karjäärile tagasi mõtlen, siis Gruusia polnud minu poolt kõige mõistlikum käik. Meil oli seal play-off’iga kokku umbes 30 mängu. Aga kui sa oled 22-23-aastane ja eelmine hooaeg on juba olnud enam-vähem, siis… Mängimine ei ole kõik, aga see on tähtis!» lausus Sokk Korvpall24.ee-le.

Sokk mängis Gruusia klubis Tbilisi Olimpi hooajal 2012-13, kuid liikus sellele järgnenud hooajal Rumeeniasse esindama Craiova meeskonda, kus samal ajal pallis ka koondisekaaslane Reinar Hallik.

«Rumeenia jääb veidi hinge peale, kuna tol aastal oli mul võimalus ka Kreeka A2 liigasse AEK-sse minna. Ma ei tea, mis minu peas toimus, aga valisin Rumeenia otsa,» sõnas Sokk, kelle sõnul suutis Hallik teda ilmselt ära rääkida.

Toona mängis Ateena AEK küll esiliigas, aga tegu on kaheksakordse Kreeka meisterklubiga, kus on mänginud ka Eesti korvpallilegend Martin Müürsepp. Ta krooniti kahel hooajal AEK koosseisus Kreeka karikavõitjaks.

Loe edasi Korvpall24.ee portaalist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles