Saaremaa Võrkpalliklubi suutis Keith Puparti debüütmängus alistada Riia Tehnikaülikooli

Postimees Sport
Copy

Saaremaa Võrkpalliklubi kohtus Credit24 Meistriliiga raames täna Riia Tehnikaülikooliga (RTU/Robežsardze). Saarlased suutsid teha superesituse ning võitsid vastasseisu tulemusega 3:0. 

Läti ametivendadest täna Saaremaa volleklubi mängijatele erilisi vastaseid polnud ja see kajastus ka tulemuses. Kõik kolm geimi võideti veenvalt - 25:14, 25:16, 25:18.

Saarlaste parimaks kerkis 15 punkti skoorinud Daniel Maiciel. Javie Jimeneze kontole kanti 13 silma. Keith Pupart, kes tegi täna debüüdi, suutis kohtumise vältel noppida ühe punkti.

Kaotajate resultatiivseimad mehed olid Aleksandrs Avdejevs ning Vitalijs Cinne, kes abistasid RTU/Robežsardze tiimi vastavalt 12 ja viie silmaga.

Enne mängu:

Saaremaa on hooaega alustanud viie võidu ja ühe kaotusega. Liigatabelis ollakse kolmandal positsioonil Tartu Bigbanki ja Jekapilsi Luši järel (kõikidel meeskondadel on viis võitu ja üks kaotus). Oma senise hooaja ainsa kaotuse teenisid saarlased just Jekapilsilt, kui võõrsil Läti meeskonnale 2:3 alla jäädi. 

Valitseva Eesti karikavõitja rünnakud on sel hooajal tuginenud suuresti leegionäride õlule. Enim punkte on toonud brasiillane Daniel Maicel. Saare meeskonna punktitabeli järgmistelt kohtadelt leiame kuubalase  Javier Jimenezi ja austraallasest temporündaja  Beau Grahami.

Saaremaa eest peaks täna debüüdi tegema ka koju naasnud Keith Pupart, kes enda sõnul 60 protsendi vormis on.

Riia Tehnikaülikool on hooaega alustanud kahe võidu ja viie kaotusega, mis annab liigatabelis kuuenda positsiooni. Riiakate rünnak toetub peamiselt ühele mehele. Ülekaalukalt enim on punkte toonud seni diagonaalründaja Cinne Vitalijs, kes hoiab ka Balti liiga edukaimate punktiküttide edetabelis Matej Šmidli ja Taavet Leppiku järel kolmandat kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles