Endine Inglismaa koondise peatreener: Ronaldo pole juba kolm aastat kellestki mööda triblanud

Postimees Sport
Copy
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: Giuseppe Maffia/UK Sports/SIPA/Giuseppe Maffia/UK Sports/SIPA

Aastatel 2008–2012 Inglismaa jalgpallikoondist juhendanud Fabio Capello avaldas arvamust, et Portugali megatäht Cristiano Ronaldo pole enam oma parimate päevade tasemel.

Ronaldo on Itaalia kõrgliigas kahes järestikuses mängus varakult välja vahetatud. Viimati lahkus portugallane platsilt juba 55. minutil, kui tegi kohtumises AC Milani vastu ruumi argentiinlasele Paulo Dybalale.

Ronaldo reageeris enda väljavahetamisele bravuurikalt, mis ei jäänud märkamata ka endisel Juventuse ja Inglismaa koondise peatreeneril Fabio Capellol, kes seadis kahtluse alla Ronaldo üldise mängutaseme.

«Mulle ei meeldinud tema reaktsioon väljakult lahkudes, see ei olnud ilus. Ta peab olema tšempion ka siis, kui lahkub väljakult. Tõsi on see, et ta pole vastastest juba kolm aastat mööda triblanud,» kommenteeris itaallane.

«Ronaldo on suur tšempion, parem kõigist, aga hetkel teevad Juventuse eest ilma Paulo Dybala ja Douglas Costa, kes Milani vastu kaks imelist väravat lõid. Juventus on olnud Ronaldost sõltuv, aga nad näitasid, et suudavad mänge ka ilma temata võita.»

Capello tunnustas ka Juventuse uut peatreenerit Maurizio Sarrit. «Kiidusõnad Sarrile, et julges Ronaldo välja vahetada. See nõuab iseloomu ja mõtteviisi, et kõik mängijad suudavad mängu muutuse tuua,» ütles legendaarne itaallasest peatreener lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles