Sander Raieste: Hispaanias tohtis rohkem eksida kui Kalevis

Ville Arike
, reporter
Copy
Tänavuse hooaja meeldejäävamaid hetki: Sander Raieste lõpetab mängus nimeka Uniksiga Kalevi rünnaku võimsa pealtpanekuga.
Tänavuse hooaja meeldejäävamaid hetki: Sander Raieste lõpetab mängus nimeka Uniksiga Kalevi rünnaku võimsa pealtpanekuga. Foto: vtb-league.com

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond oli tänavuse hooaja alguses nii Eesti-keskne, nagu sel kümnendil pole nähtudki. Üks, kes õhukese koosseisu tõttu vette visati ja tulemuse saavutama pidi, oli 20-aastane Sander Raieste, kes kasutas avanenud võimaluse päris hästi ära.

Enne hooaja algust tundus, et väikese ääre positsioonil on palju mehi ja ees ootamas vägagi tihe konkurents. Euroliiga klubist Vitoria Baskonia Kalevisse laenatud Raieste pidi mänguaja pärast võitlema hakkama juba varem Kalevi särki kandnud Janari Jõesaare ja Tanel Kurbasega.

Olude sunnil pidi eesliinis rassima

«Nemad on mitu aastat mänginud VTB Ühisliiga tasemel ja üldse minust paremates tiimides,» ütleb Hispaania kolmandas liigas Baskonia duublis mänginud Raieste. «Nad on füüsilise mänguga harjunud, neil on rohkem kogemusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles