Gareth Bale'i üleolev sõnum lõi Hispaania vapsikupesa kihama

Postimees Sport
Copy
Kurikuulus lipp, millega Gareth Bale väljakul lehvitas.
Kurikuulus lipp, millega Gareth Bale väljakul lehvitas. Foto: ANDREW BOYERS/Action Images via Reuters

Walesi jalgpallitäht Gareth Bale sattus Hispaanias suure kriitikatule alla, kui välgutas pärast võidukat koondisemängu fotokaamerate ees lipuga, millel seisis «Wales, golf, Madrid. Sellises järjekorras». 

Pealtnäha süütu sõnumi taga on siiski terav torge Real Madridi suunas, kus britt on viimased seitse hooaega mänginud. Teatavasti pole Bale'i ja Hispaania gigandi peatreeneri Zinedine Zidane'i suhted just kõige soojemad ning hiljaaegu avaldas uelslane, et mängiks jalgpalli asemel hoopiski golfi.

Viimase koondisematši järel, kus Ungari ametivendasid võideti tulemusega 2:0, tehtud ebavajalik žest lõi taaskord 30-aastase Bale'i jalgealuse Hispaanias kõikuma. «Lugupidamatu, vale, vääritu. Sellises järjekorras,» ilutses näiteks Marca nimelise väljaande kaantel, mis on matadooride kodumaa üks mainekamaid ajalehti.

Jalgpalluri mõtlematu käitumine ei jäänud märkamata ka endisel Real Madridi presidendil Ramon Calderonil, kes nimetas Bale'i teguviisi lapsikuks. Üllatuslikult on erinevatest allikatest selgunud, et Zidane pole enda hoolealuse rumaluse osas sugugi pahane ning pikka arenguvestlust Bale'iga ei tule.

Suurbritannia vutiässa on pikalt seostatud Manchester Unitediga ja suure tõenäosusega võib tehing saada järgmise aasta jaanuaris ka reaalsuseks. Viimase aja vahejuhtumitest võib järeldada, et Bale pole enda tuleviku osas sugugi murelik ning Zidane peab vaid paar kuud järjekordse superstaari bravuuritsemist taluma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles