Manchester United tegi Inglismaa kõrgliigasse tõusnud Sheffieldiga väravaterohke viigi

Postimees Sport
Copy
Manchester United - Sheffield United
Manchester United - Sheffield United Foto: Peter Powell/EPA

Manchester United ei suutnud Inglismaa kõrgliigas Sheffield Unitedi vastu 3:3 viigist enamat.

Kohtumine algas Manchester Unitedi jaoks halvasti, sest 19. minutil suutis Sheffield minna kohtumist John Flecki väravast juhtima. Kogu avapoolaeg oli Unitedi jaoks katastroofiline, sest Sheffield surus kogu poolaja ning United sai 45 minutiga kirja vaid ühe pealelöögi.

Teisel poolajal halvenes Unitedi seis veelgi, sest Sheffield läks kohtumist juba 2:0 juhtima Lys Mousseti väravast. Seejärel võtsid ohjad enda kätte Unitedi meeskonna noored kasvandikud Brandon Williams ja Mason Greenwood, kes lõid mõlemad Inglismaa kõrgliigas karjääri debüütväravad ning viigistasid seisu 2:2 peale.

Mängu 79. minutil suutis Marcus Rashford Manchester Unitedi koguni 3:2 juhtima viia ja nii tundus hetkeks, et United võib tõusta liigatabelis viiendaks. Viimasel minutil suutis Sheffieldi poolelt skoorida aga Oliver McBrunie ning nii lõppes kohtumine 3:3 viigiga.

Manchester United hoiab 13. vooru järel liigatabelis alles üheksandat kohta 17 punktiga, Inglismaa kõrgliigasse tõusnud Sheffield United on näitamas aga suurepärast vormi ja on 18 punktiga seitsmendal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles