Surnuks tunnistatud Inglismaa kõrgliiga jalgpallur võib elus olla

Toimetas Indrek Raudkivi
Copy
Jlloyd Samuel (valges, pikali) üritab Boltoni värvides takistada Manchester Unitedi  Michael Owenit (paremal). Aasta oli siis 2009.
Jlloyd Samuel (valges, pikali) üritab Boltoni värvides takistada Manchester Unitedi Michael Owenit (paremal). Aasta oli siis 2009. Foto: JON SUPER/AP/SCANPIX

Endine Premier League`i jalgpallur Jlloyd Samuel tunnistati surnuks poolteist aastat tagasi. Mehe pere usub, et Samuel on endiselt elus.

Jlloyd Samueli surmast anti teada 2018. aasta maikuus. Trinidad ja Tobago jalgpalliliidu teatel hukkus mees Inglismaal toimunud autoõnnetuses. 

Inglismaa Cheshire krahvkonna politsei raporti kohaselt põrkas Samueli juhitud Range Rover kokku vastu tulnud autoga ja süttis seejärel põlema - Samuel olevat surnud kohapeal. Õnnetuse hetkel oli jalgpallur pärast lapse kooli viimist teel koju.  

Briti meedia info kohaselt on Samueli pere teinud avalduse, et juhtum uuesti avataks, ning nad süüdistavad prokuröri asja uurimata jätmises. 

Samueli õde Leslie-Ann nõuab, et surnud isik tuvastataks DNA abil. Politsei sooritas eelmisel aastal isikutuvastamise hammaste ning röntgenpiltide põhjal. 

Leslie-Ann Samuel teatab oma sotsiaalmeediakontol, et vend lavastas oma surma. Leslie-Ann lisab, et nii pääses jalgpallurist vend ligi kindlustusrahadele ja elab praegu lõbusat elu koos abikaasa Emmaga.

«Jlloyd, kohtume peagi, ja selles elus. Teame, et oled elus, vennas,» kirjutab Leslie-Ann. Briti meedia teatel on Leslie-Ann nõudele vastu tuldud ning uus uurimine algab juba teisipäeval.

Kaitsjana mänginud Jlloyd Samuel esindas Aston Villat ajavahemikus 1998-2007 169 matšis. Seejärel siirdus ta Boltonisse, kus veetis neli aastat. Samueli viimaseks klubiks oli Egerton. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles