Zidane: loodan, et Reali fännid ei vilista Bale'i hooaja lõpuni välja

Postimees Sport
Copy
Gareth Bale.
Gareth Bale. Foto: Frank Franklin II / AP

Madridi Reali peatreener Zinedine Zidane soovib, et meeskonna fännid ei vilistaks Gareth Bale'i mängu ajal välja.

Walesi ründaja Bale pole viimasel seitsmel nädalal Reali eest väljakul käinud. Kuna Bale'i ei ole viimastel hooaegadel Realis põhimehena kasutatud, siis tegi ründaja rahvuskoondist esindades avalduse, kus märkis, et tema jaoks on rahvuskoondis ja golf tähtsamad kui Madiridi Real.

See vallandas veelgi suurema pahameele Bale'i suunas. Nüüd tuli Bale aga taas Reali eest väljakule Hispaania kõrgliiga kohtumises Real Sociedadi vastu, kui Madrid võttis 3:1 võidu ning kerkis liigatabelis teisele kohale, olles liidri Barcelonaga võrdselt 28 punkti peal.

Madridi fännid vilistasid aga väljakule tulnud Bale'i välja, mis peatreener Zidane'ile ei meeldinud. «Bale'i ümber on liiga palju ebaolulist kära. Ta soovib meie meeskonnas olla ja meiega koos häid saavutusi teha. Loodan, et fännid ei jätka Bale'i väljavilistamist hooaja lõpuni,» lausus Zidane.

«Publikul on õigus teha seda, mida nad ise soovivad, aga mina soovin, et nad plaksutaksid kõigile meie mängijatele. Olen mänguga rahul, Bale tuli väljakule ning sai väga hästi hakkama,» lisas Zidane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles