VTB ühisliiga: CSKA, Zenit ja Kuban said tabelisse kindlad võidud

Postimees Sport
Copy
Moskva CSKA mängija Joel Bolomboy.
Moskva CSKA mängija Joel Bolomboy. Foto: Andrey Pronin/ZUMAPRESS.com

Lisaks BC Kalev/Cramole said VTB ühisliigas esmaspäeval võidud kirja ka Moskva CSKA, Peterburi Zenit ja Kubani Lokomotiv

Peterburi Zenit alistas võõrsil Kaasani Unicsi 93:80. Zenit valitses kogu kohtumist, korralik vahe tehti sisse kolmandal veerandajal, mille Zenit võitis koguni 30:13. Viimasel veerandajal suutis Unics kaotsusseisu küll vähendada, kuid Zenidi kindel võit oli tõsiasi.

Võitjate resultatiivseimaks kerkis Alex Renfroe 25 punktiga, Unicsi parim oli Errick McCollum 21 punktiga. Zenidi jaoks oli see hooaja neljas võit nelja kaotuse kõrvale sarnaselt Kalevile. Unicsil on nüüd samuti kirjas neli võitu ja neli viiki.

Moskva CSKA võitis koduväljakul kindlalt 94:69 Nižni Novgorodi. Esimesel veerandajal suutis Nižni Novgorod mängus püsida, kuid teisel veerandajal kasvatas CSKA vahe 12 punkti peale ja sealt alates enam Nižnit lähemale ei lastudki. CSKA parimaks oli Joel Bolomboy 15 punktiga, Nižni parim oli Anton Astapkovitš 16 punktiga. CSKA on 6 võidu ja kahe kaotusega liigas teisel kohal, Nižni Novgorod hoiab kolme võidu ja nelja kaotusega üheksandat kohta.

Kubani Lokomotiv alistas koduväljakul 93:71 Zielona Gora Stelmeti. Koduväljakul mänginud Kuban ei andnud vastastele lootustki, juhtides kohtumist esimesest veerandajast peale. Võitjate resultatiivseim oli Johnny O'Bryant 24 punktiga. Lokomotiv on tabelis viie võidu ja kahe kaotusega kolmandal kohal, Zielona Gora Stelmet on kolme võidu ja nelja kaotusega kaheksas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles