Video. Kreeka imemehe müstiline ja Milwaukee võimas seeria jätkub (1)

Postimees Sport
Copy
Giannis Antetokounmpo on järjekordse kolmese Utah meeskonna korvi uputanud.
Giannis Antetokounmpo on järjekordse kolmese Utah meeskonna korvi uputanud. Foto: Aaron Gash/AP

NBA järjekordse mängudeõhtu peategelaseks tõusis taas Giannis Antetokounmpo. Maailma parima korvpalliliiga valitsev väärtuslikem mängija küündis koguni 50 punktini.

Milwaukee Bucks alistas kodusaalis Utah Jazzi 122:118, Antetokounmpo kostitas 39 väljakul viibitud minutiga külalisi koguni 50 punkti, 14 lauapalli ja 6 tulemusliku sööduga.

Ehkki eelmises kohtumises Portlandiga suutis kreeklane püstitada kolmikduubli, küündis ta läinud ööl kõikides nimetatud kategooriates oma senise hooaja keskmiste näitude tasemele - need olid 29,9 punkti, 13,9 lauapalli ja 6,4 söötu.

Tegemist on Antetokounmpo tänavuse kõrgeima punktiskooriga ja karjääris teise korraga, kui ta jõudnud vähemalt 50 silmani. Kõigis tänavuses 17 kohtumises on ta kirja saanud kaksikduubli – viimati suutis NBAs sellise seeria kokku panna Bill Walton hooajal 1976-77 (34 kaksikduublit järjest).

Vaata kokkuvõtet Antetokounmpo superõhtust:

Milwaukeel on Idakonverentsi liidrina 14 võitu ja kolm kaotust. Seejuures on võidetud kaheksa mängu ühtejutti ja viimasest 13 kohtumisest 12.

Terves liigas on parem näit vaid Läänekonverentsi juhtival Los Angeles Lakersil (15-2), kes alistas täna võõrsil San Antonio Spursi 114:104. Lebron James sai võitjate poolel kirja 33 punkti ja 13 resultatiivset söötu.

Järjekordse kaotuse pidi vastu võtma Golden State Warriors, kes jäi kodusaalis 97:100 alla Oklahoma City Thunderile. Mullune finalist on saldoga 3-15 liiga absoluutselt kehvim meeskond.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles