Toyotaga liitunud Rovanperä: mul on hea meel, et Mäkinen on minusse uskunud

Kris Ilves
, reporter
Copy
Kalle Rovanperä.
Kalle Rovanperä. Foto: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

Täna teatas Toyota rallimeeskond järgmise aasta sõitjad. Lisaks kogenud Sebastien Ogier’le ja Elfyn Evansile kihutab WRC autoga ka noor soomlane Kalle Rovanperä.

«Mul on väga hea meel. Ma arvan, et iga noore rallisõitja eesmärk on saada koht WRC autos ja nüüd avaneb see võimalus minu jaoks,» lausus Rovanperä Toyota pressiteate vahendusel. «Mul on hea meel, et Tommi (Toyota tiimijuht Tommi Mäkinen – toim) uskus minusse juba mõned aastad tagasi, kui ma esimest korda autot testisin, ja nüüd on tore olla tema meeskonna liige,» lisas 19-aastane soomlane.

Ta jätkas: «Olen kindel, et järgmine aasta tuleb üpris nõudlik: suurimad väljakutsed on uue auto tundma õppimine ja kalendris olevad uued rallid. Algus kulub õppimisele, kiirusele ja kõigele, mis sellega kaasneb. Arvan, et Seb ja Elfyn on kogemuste mõttes head meeskonnakaaslased. Mul on neilt nii palju õppida, tore, et nad on ka meeskonnas.»

Mäkinen lisas omalt poolt: «Ma olen tundnud Kallet juba tema lapsepõlvest ja alati on olnud selge, et temas on midagi erilist. Tal on veel palju õppida, kuid usun, et ta on selleks sammuks valmis.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles