Jürgen Klopp: mullu olime suure surve all ja saime hakkama, saame ka tänavu!

Toimetas Ville Arike
Copy
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp.
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp. Foto: Andrew Yates/Sportimage/PA Images

Liverpooli jalgpallimeeskond saanuks eile kindlustada koha Meistrite liiga järgmises ringis, kuid kodus lepiti Napoli vastu 1:1 viigiga ning nõnda selgub kõik viimases voorus.

Liverpool vajab edasipääsu kindlustamiseks võõrsil Salzburgi vastu viiki. Peatreener Jürgen Klopp lubas, et sellega saadakse hakkama. «Olen siin olnud neli aastat ja öelge mulle, millal miski on lihtne olnud! Eelmisel aastal pidime edasipääsemiseks alistama Napoli 1:0 ja ma ei mäleta sellest suurema surve all peetud mängu. See oli tõeliselt keeruline, kuid saime hakkama, ning saame ka tänavu Salzburgis!» rääkis Klopp pressikonverentsil.

Ta lisas, et Napoli tuli Liverpooli eriti isukalt võitlema: «Nad tahtsid lüüa värava ja panna kaitses välja kõik, mida nad suudavad. Umbes samamoodi mängisid nad Itaalia liigas Cagliari vastu, nii et teadsime, milleks valmis olla.»

Enne viimast vooru on E-alagrupis Liverpoolil 10 punkti, Napolil 9, Salzburgil 7 ja Genkil 1 punkt. Avaringis oli Liverpool alistanud Salzburgi kodus vaid 4:3, nii et iga sellest väiksema skooriga üheväravaline võit annaks omavaheliste mängude võrdluses tänu võõrsil löödud enamvärava(te)le edu Salzburgile. Napoli võõrustab Genki ja liigub võidu korral 12 punkti peale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles