Naerusuune Toyota tiimijuht ei nõustunud Markko Märtini ütlustega

Postimees Sport
Copy
Tommi Mäkinen.
Tommi Mäkinen. Foto: Sander Ilvest

Sel nädalal avaldas Eesti rallilegend Markko Märtin Eesti Päevalehe veergudel tugevalt arvamust Tommi Mäkineni käitumise osas, mis läks kokkuvõttes Toyotale maksma Ott Tänaku allkirja. Soomlane ei jäänud muidugi vastust võlgu ning kasutas taaskord võimalust, et ennast kaitsta. 

«Siis kui asjad olid laual, näiteks augustis ja septembris olid veel kõik võimalused olemas. Kui aga jalgpallis läheb väravavaht ühel hetkel pingile istuma, on suur tõenäosus, et vastane lööb värava,» kirjeldas Märtin Mäkineni ja Toyota käitumist.

Nüüd otsustas Mäkinen eestlasele vastu astuda ning võttis sõna Rallit.fi vahendusel. «Ma ei loe selliseid asju tavaliselt eriti palju, kuna seekord võttis sõna see härrasmees, otsustasin lugeda. Seedisin seda teksti suure hämmastusega. Ma ei suutnud end nende asjadega seostada. Ma ei tea, kuidas need seisukohad võisid tal tekkida,» kommenteeris Mäkinen muigel suuga. 

Märtin tõi välja ka asjaolu, et Toyota meeskonnas valitses negatiivne atmosfäär. «Millegipärast jäi mulle mulje, et Ott ise ei tahtnud meiega jätkata või mängis Markko selles otsuses suurt rolli. Aga see selleks. Kõigil on vabadus öelda, mida nad tahavad,» lisas soomlasest tiimijuht. «Meil on põhimõte, et ei kritiseeri teiste tegevust. Püüame teha enda asju ja ei seda teisi sellesse.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles